Pers-Regenerated

Voor publicatie bestemd

 

RE-RELEASE van het album “REGENERATED”.

Veel mensen herinneren zich Futureworld Orchestra van vroeger en met name van de hitsingles:
“DESIRE”, “I’m NOT AFRAID OF THE FUTURE”, “THEME FROM E.T.” en “ROULETTE”.
Uiteindelijk produceerde Futureworld Orchestra destijds 2 vinyl albums, namelijk: “MISSION COMPLETED” en “TURNING POINT”.

Wat nog te weinig mensen weten is dat Futureworld Orchestra met haar muziek nog steeds duidelijk aanwezig is aan het muziek firmament!
Robert Pot, mede oprichter van Futureworld Orchestra, heeft inmiddels 5, voornamelijk instrumentale, Cd-albums geproduceerd welke nog steeds verkrijgbaar zijn.

Vanaf 1 augustus jl. is het album “REGENERATED” opnieuw in release gegaan.
Het album bevat bijna alle werken van Futureworld Orchestra uit de jaren-80, echter zijn ze allemaal geheel opnieuw opgenomen en geproduceerd door Robert. Reden hiervoor was dat de muziek van FWO al jaren lang niet meer verkrijgbaar was en er desondanks regelmatig vraag naar kwam.
Het album is doelbewust uitsluitend verkrijgbaar via de eigen website: www.futureworldorchestra.com

Robert heeft als onafhankelijk producent er voor gekozen niet alleen onafhankelijk te blijven als artiest, maar ook zal zijn muziek uitsluitend via zijn eigen verkoopkanaal beschikbaar zijn en nog komen. Ook de marketing houdt hij geheel in eigen hand, wat tamelijk uniek genoemd mag worden.
Robert: “Als artiest of producent ben je tegenwoordig niet meer afhankelijk van platenlabels, muziekuitgeverijen en muziekdistributeurs. Door een eigen verkoop en marketingsysteem te implementeren rondom de producties hoef je geen enkele (creatieve en commerciële) concessie te doe! Iets dat ik altijd heb gewild en nagestreefd!”

Additionele informatie:

  • Cd- coverartwork.

Regenerated Titels op het album: (1)Desire –(2) I’m not afraid of the Future – (3)Roulette – (4)Tenderness – (5)Airborne – (6)Casablanca Nights – (7)Don’t go away – (8)Dawn – (9)Mister Y – (10)Hypnos – (11)Happy Moments – (12)July 23 – (13)Mission Completed

  • Album is uitgebracht op Robert’s eigen label: WEBSONGS
  • Robert geeft inmiddels ook masterclasses aan artiesten, bands en muziekstudenten op het gebied van muziekmarketing- en verkoop.
  • Robert schrijft blogs over de “independent artist” welke te lezen zijn via zijn website: www.musicmarketingmonkey.com
  • Additionele informatie over Robert Pot is te vinden op: www.robertpot.nl en www.goosepimplesmusic.com

Nadere info: email Robert.